Vse kategorije

Novice

Domov>Novice

Ppr cevni vmesnik uporablja tehnologijo vročega taljenja

Čas: 2021-08-24 Ogledi: 40
                               

Vsi vemo, da raziskave in razvoj podajalnika udarcev izvirajo iz tujine in tujega podajalnika udarcev Tovarna je tudi veliko, toda zakaj je toliko tujih strank na Kitajskem, da najdejo tovarniški podajalnik luknjačev po meri?

                               

Prvič, naša država je proizvodna sila, Made in China je pridobila priznanje velike večine držav na svetu, stroj za luknjanje, tudi polje, kitajska tovarna podajalnikov stiskalnic je vse več in je obvladala udarec stroj, proizvodna tehnologija, za razvoj različnih stilov, različne vrste podajalnikov luknjalnega traku.

                               

Punch stroj, čeprav raziskave in razvoj izvirajo iz tujine, vendar navsezadnje le majhno število Nemčije, Združenih držav, Japonske in drugih držav za proizvodnjo, čeprav Kitajska ni prva druga, ampak tudi razmeroma zgodaj in se hitro razvija, Kitajski tiskalni podajalnik luknjalnega traku, cene prilagajanja tovarne podajalnikov so cenejše v tujini, nekatere proizvodne tehnologije pa presegajo tujino in veliko tujih strank je na Kitajskem vedno bila običajna proizvodnja različne mehanske opreme, podajalnika luknjalnega traku, zdaj jemljejo za samoumevno, začeli so tudi naročati opremo za luknjače.

                               

Poleg tega z nenehnim razvojem in napredkom domačega punch podajalnika, v splošni uspešnosti, v primerjavi z Japonsko, Nemčijo, v bistvu ni velike razlike. Nekaj ​​vrhunskega CNC podajalnika tri v enem, zmogljivost NC CNC podajalnika, ki ni slabša od Japonske, Nemčije. Še posebej v nekaterih konfiguracijah strojne opreme, domači podajalnik udarcev s strojno opremo, ampak tudi boljši od Japonske, Nemčije preveč.

                               

Zato vse več tujih strank na Kitajskem najde tovarniški podajalnik za luknjanje po meri.

                               

Torej vse več strank prihaja na Kitajsko, da naročijo podajalnik!


Prejšnja: Nemčija Koate Flow Systems

Naslednji : Noben

Vroče kategorije